Skip to content

Materiaal nodig?
Bestel bij ons online!

De producten die wij in onze projecten verwerken en aan onze klanten leveren, zijn allemaal kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers. Wij bieden u de mogelijkheid om materialen online te bestellen. Zie voor de prijzen en het bestellen van materialen onze bestelpagina.

PVC buizen en hulpstukken

Buizen en hulpstukken van PVC voor bijvoorbeeld buitenrioleringen, persleidingen, infiltratie en lijnafwatering.

Bestratings-
materiaal

Een uitgebreid assortiment voor het leggen van bestrating zoals: Straatstenen, tegels, banden en accessoires.

Houten
Producten

Een uitgebreid assortiment van houten producten:Damwand, beschoeiing en andere GWW toepassingen.

Boomschors

Boomschors is de ideale bodembedekker tegen onkruid in de tuin. Er zijn diverse soorten leverbaar, zoals het uit Frankrijk afkomstige Pin Maritime, een boomschors met een lange levensduur.

Zand en grind

Meerleveld Diemen biedt diverse soorten zand en grind aan om ons assortiment compleet te maken. Zo voorzien wij van vulzand, metselzand, grof en fijn grind, gebroken puin en zwarte grond.

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u bestellen?
U kunt onze klantenservice bellen: 020-6980635

Onze Referenties | Tevreden Klanten

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Om onze maatschappelijke betrokkenheid te laten gelden, hebben wij besloten voor een deel een andere bestemming aan de eindejaarsuitgave te geven (kaarten, flesje en andere geneugten). Met dit deel, aangevuld met een deel uit de algemene middelen, ondersteunen wij een aantal goede doelen en verenigingen. De doelen die wij steunen zijn Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland en SV Diemen..

Back To Top