skip to Main Content

In opdracht van de gemeente Diemen realiseren wij het nieuwe kunstgrasveld voor SV Diemen en de nieuwbouwwijk de Plantage te Diemen.

1.- Na het onrgraven van de grond wordt een speciaal zand aangebracht. Het speciale zand, dat is voorgeschreven door NOC-NSF, moet worden besproeid voor een goede verdichting.

2.- Na het aanbrengen en verdichten van het zand, wordt er een laag speciaal lava aangebracht, ook voorgeschreven door NOC-NSF.

3.- Na het verdichten van de lava wordt het terrein exact geëgaliseerd met lasers.

4.- Met inzet van onze machines worden alle onderdelen aangevoerd voor het hek om het speelveld.

5.-Met het plaatsen van de hekken en een basket wordt het speelveld ingericht.

6.- Na het leggen van de kunstgrasmat en de belijning, komt het uiteindelijke resultaat in zicht.

Over Ons

Wij zijn werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw, voornamelijk met eigen personeel en eigen materieel. Onze sterke punten zijn de korte organisatiestruktuur van acquisitie tot uitvoering en het directe contact met onze opdrachtgevers.

Materialen

De producten die wij in onze projecten verwerken en aan onze klanten leveren, zijn allemaal kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers. Onze materialen zijn o.a.: PVC buitenriolering, Bestratingsmateriaal en veel meer...

Projecten

Op deze website is een greep uit de door ons gerealiseerde projecten te vinden. Deze voorbeelden kunt u bekijken door foto’s te selecteren. U krijgt dan een korte uitleg over de manier waarop wij onze opdrachten aan-pakken en uitvoeren.

Bedrijfgegevens

Adres:
Stammerdijk 12
1112 AA Diemen
Nederland

Tel: 020 - 698 0635
Mail: info@meerleveld.nl

Copyright Meerleveld Diemen Infra - Webdesign by MSD Solutions | All rights reserved

Back To Top